Індивідуальний пошив купальників та комбінезонів для художньої гімнастики

Де і як замовити купальник для художньої гімнастики

Художня гімнастика – це не тільки краса, але й безмежна праця. Для виконання різних спортивних номерів потрібно бути не тільки в бездоганній формі, але й мати спеціальний одяг. Правильно підібраний наряд допомагає гімнасткам впевнено та комфортно відчувати себе на коврі, успішно виконуючи кожен рух.

Творча майстерня Оксани Сюмак пропонує вашій увазі широкий асортимент ексклюзивних купальників для художньої гімнастики, пошитих, згідно ваших побажань. Це може бути як унікальний дизайн, так і Ваш власний ескіз майбутньої моделі. Тут Ви можете замовити купальник для художньої гімнастики на будь-який смак. При необхідності ми з задоволенням відтворимо вже існуючий виріб, який повністю задовольнить всі Ваші потреби.

Багаторічний досвід в пошитті костюмів для художньої гімнастики дозволяє нам створювати справжні шедеври відмінної якості. Ціни залежать від типу використаних матеріалів та додаткового оздоблення.

Важливі вимоги до купальника для художньої гімнастики
Саме гімнастичний одяг служить основною складовою під час виступу художніх гімнасток. Тому костюм для художньої гімнастики повинен відповідати певним вимогам:

- Матеріал. Ми використовуємо в процесі виробництва матеріали, тканини як відомих світових брендів Chrisanne Clover (Англія) так і інших виробників Італії, Іспанії, Кореї. Незалежно від типу тканини всі моделі характеризуються високою якістю пошиття, зручністю та зносостійкістю.

- Розмір. Професіональне пошиття костюму для художньої гімнастики на замовлення за індивідуальними мірками забезпечує продуктивність та безпеку під час виконання гімнастичних вправ. Розмір виробу повністю відповідає параметрам тіла. Сучасне обладнання дозволяє нам створювати ідеальні шви, які не викликають дискомфорту під час виконання гімнастичних вправ.

- Дизайн. Зовнішній вигляд наших купальників для художньої гімнастики максимально відповідає музичному супроводу, під час якого виконуються вправи з художньої гімнастика. Кольорова гама кожного виробу яскрава та доповнена стильними прикрасами, 3D елементами а також кристалами різних розмірів. Таке гармонічне поєднання робить одяг по-справжньому вишуканим та презентабельним.

Пошиття та замовлення
Кожен купальник для художньої гімнастики виготовляється за індивідуальним дизайном з точними замірами та врахуванням особливостей фігури. В якості оздоблювальних матеріалів ми використовуємо стрази Swarovski, Preciosa, Stellux, Crystal stone або інші варіанти, згідно Ваших побажань.

Ми відповідально підходимо до кожного етапу пошиття костюму для художньої гімнастики - від створення лекал до завершальних моментів декорування. Кожна модель відповідає вимогам, які затверджуються Міжнародною федерацією гімнастики, що дуже важливо для комфортного самопочуття гімнасток. Вирізи в області спини та грудної клітки повністю відповідають вимогам. У нас Ви можете купити купальник для художньої гімнастики, який ідеально прилягає до тіла. Є варіанти як з рукавами, так і без них. Завдяки своїй еластичності вони вигідно підкреслюють кожен вигин тіла, що викликає незабутні враження у глядачів під час виступів.

Ми створюємо для вас найкомфортніші умови оформлення замовлень. З нашими купальниками для художньої гімнастики Ви зможете досягти надзвичайних вершин та успіхів в сфері художньої гімнастики. Будьте певні, що результати співпраці з нами перевершать всі Ваші очікування.

Наші роботи